Particuliere Opslag

Ruimte te kort in je huidige woning, ga je kleiner wonen of zoek je extra ruimte vanwege een verbouwing of verhuizing. Bij ons huur je de ideale opslagruimte voor de korte, middellange of lange termijn.
Van Beek inboedelopslag beschikt over de meest geavanceerde inboedelopslag op dit moment. Door zeer efficiƫnt op te slaan kunnen wij uw spullen opslaan tegen gunstige tarieven. Dit alles in onze verwarmde en beveiligde opslag locatie in Harderwijk.

Hoe het werkt

Wij slaan op in 20 Foot (FT) High Cube containers. Dit biedt een aantal voordelen. Zo hoef je bij ons nooit ver te lopen naar je opslagruimte en staat deze altijd op de begane grond. Onze volledige geautomatiseerde kraan zorgt er namelijk voor dat uw container altijd op de grond bij de ingang staat. Laden en lossen bij onze loods is dus altijd makkelijk en snel! Het is zelfs mogelijk de opslagruimte bij je op het werk of op locatie te laten bezorgen en te vullen.
Wij slaan je spullen vervolgens op in onze beveiligde en verwarmde inboedelopslag. Wil je spullen komen brengen of wil je er tussentijds bij? Geen enkel probleem je hoeft alleen maar een afspraak te maken en wij zorgen dat de container voor je klaar staat.
Je hebt bij ons de keuze uit twee type opslagcontainers.
Type 1: Standaard opslagruimte heeft een opslagcapaciteit van 9 m3 met de afmetingen lengte 2,95 x breedte 1,18 x hoogte 2,69 meter.
Type 2: Standaard opslagruimte heeft een opslagcapaciteit van 18 m3 met de afmetingen lengte 2,95 x breedte 2,35 x hoogte 2,69 meter.
Type 3: Grote opslagruimte heeft een opslagcapaciteit van 37 m3 met de afmetingen lengte 5,91 x breedte 2,35 x hoogte 2,69 meter.

Reserveer Opslagruimte

Hulp nodig om uw ideale opslagruimte te vinden?

Bereken uw opslagruimte eenvoudig met onze reken tool.

Verhuizers nodig?

Wij bieden deze service vanuit onze vestigingen in
Ermelo/Harderwijk, Zeewolde en Barneveld.

Naar de Site